Oppstart turn høst 2019

Postet av Driv Idrettslag - Turn og trim den 29. Aug 2019

Det nærmer seg oppstart for turnåret og her er litt praktisk informasjon. Oppstart: uke 37

Sted: Flerbrukshallen på YES

Tid: se oversikt under 


Påmelding

Alle som deltok før sommeren er automatisk med videre og flyttet til riktig parti. Det har vært veldig stor pågang og de fleste partier er fulle og mange har venteliste. Påmelding kun med linken under:

http://www.driv-il.no/p/5954/innmelding


Avmelding

Dersom utøveren ikke skal fortsette er det viktig at vi får beskjed så fort som mulig på turn@driv-il.no. Dersom beskjed ikke blir gitt må treningsavgift betales. 


Turngruppas forventninger til utøvere og foresatte

Trenerne forventer at utøverne er klare og ferdig skiftet 5 minutter før treningen starter. Utøverne skal ha med vannflaske. Frem til trenerne henter utøverne i gangen er de under foresattes ansvar. Foresatte og søsken skal ikke oppholde seg i hallen under trening uten at dette er avtalt med trener på forhånd. 


Turn kan være en risikofylt idrett og vi forventer at alle utøvere retter seg etter beskjeder fra trenere. For utøvere som ikke får til dette må vi ta kontakt med foresatte som da være med på treningen til adferden forbedres. Dette for alles sikkerhet. Spørsmål?

Ta kontakt med Christopher Leiknes på turn@driv-il.no eller på 45222746. 


Hilsen 

Trenere og styret i turngruppa 

Oppstart januar 2019

Postet av Driv Idrettslag - Turn og trim den 7. Jan 2019

Hei, 


alle turnere er velkommen tilbake på trening i uke 3. (Gjelder ikke 2011-partiet). 


Treningsavgiften gjelder for hele året, så det kommer ikke en ny faktura. Det er enkelte som ikke har betalt. Vi er avhengig av treningsavgiften for å kunne tilby treninger til barna, så hvis du er i tvil: sjekk om det gjelder deg. 


Vel møtt!