Utsatt oppstart av turnåret

Postet av Driv Idrettslag - Turn og trim den 27. Aug 2018

Vi har fått den triste beskjeden om at den nye gymsalen ikke blir klar i tide så vi må dessverre utsette oppstarten av turnåret til etter høstferien. Oppstart blir altså i uke 41. 

Vi beklager dette, men det er dessverre utenfor vår kontroll. Mer informasjon kommer etter hvert. 


Hilsen

Styret og trenerne i TurngruppaTurnåret 2018-2019

Postet av Driv Idrettslag - Turn og trim den 9. Aug 2018


Det nærmer seg oppstart for turnåret og vi håper alle gymnastene gleder seg! Her kommer litt informasjon til foresatte. 

Treningstider vil komme i løpet av kort tid og forventet oppstart er i uke 37. 

  • All på- og avmelding skal skje her eller til post@driv-il.no. Trenere har ikke anledning til å gi barn plass og ved fullt parti praktiseres venteliste (unntatt partier med opptak)
  • Turninga skal være i gymsalen på Ytre Enebakk skole og vil foregå over flere dager i uken. De fleste partier vil bytte treningsdag fra i fjor. 
  • Alle som har vært påmeldt før sommeren vil automatisk bli videreført. Hvis barnet ønsker å slutte er foresatte selv ansvarlig for å melde barnet av. Dersom barnet ikke aktivt meldes av på post@driv-il.no må full treningsavgift betales. Avmelding til trener eller på Facebook registreres ikke. 
  • Styret og trenerne forventer at samtlige partier stiller med en oppmann. 
  • Turngruppa mangler pr. 9/8 trener til tricking-partiet og 2011-partiet. Dersom vi ikke klarer å få tak i trenere til disse partiene vil tilbudet forsvinne. 


Turngruppa drives av foresatte og frivillige på dugnad og vi har alltid behov for flere som kan hjelpe til. Ta kontakt med gruppeleder Christopher Leiknes på tlf. 45222746 dersom du ønsker å være med å skape  et godt turntilbud for barna i bygda.Turngruppa søker kasserer

Postet av Driv Idrettslag - Turn og trim den 6. Feb 2018

Turngruppa trenger ny kasserer og vi håper en foresatte kan  bidra!

Turngruppa har rundt 200 utøvere og trenere, og kasserer vil bli en del av styret i gruppa. Kasserer har ansvar for betaling av trenerhonorar og fakturaer, og budsjett og regnskap i samarbeid med resten av styret. 


Man trenger ikke å ha kjennskap til regnskap fra før og god opplæring blir gitt. Total arbeidsmengde er anslagsvis 10-15 timer per år. 


Ta kontakt med leder i turngruppa, Christopher Leiknes, på turn@driv-il.no eller 45222746 hvis du ønsker å bidra. 


Hilsen styret og trenere