Turnåret 2018-2019

Postet av Driv Idrettslag - Turn og trim den 9. Aug 2018


Det nærmer seg oppstart for turnåret og vi håper alle gymnastene gleder seg! Her kommer litt informasjon til foresatte. 

Treningstider vil komme i løpet av kort tid og forventet oppstart er i uke 37. 

  • All på- og avmelding skal skje her eller til post@driv-il.no. Trenere har ikke anledning til å gi barn plass og ved fullt parti praktiseres venteliste (unntatt partier med opptak)
  • Turninga skal være i gymsalen på Ytre Enebakk skole og vil foregå over flere dager i uken. De fleste partier vil bytte treningsdag fra i fjor. 
  • Alle som har vært påmeldt før sommeren vil automatisk bli videreført. Hvis barnet ønsker å slutte er foresatte selv ansvarlig for å melde barnet av. Dersom barnet ikke aktivt meldes av på post@driv-il.no må full treningsavgift betales. Avmelding til trener eller på Facebook registreres ikke. 
  • Styret og trenerne forventer at samtlige partier stiller med en oppmann. 
  • Turngruppa mangler pr. 9/8 trener til tricking-partiet og 2011-partiet. Dersom vi ikke klarer å få tak i trenere til disse partiene vil tilbudet forsvinne. 


Turngruppa drives av foresatte og frivillige på dugnad og vi har alltid behov for flere som kan hjelpe til. Ta kontakt med gruppeleder Christopher Leiknes på tlf. 45222746 dersom du ønsker å være med å skape  et godt turntilbud for barna i bygda.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.