Kaos og kosmos

Postet av Driv Idrettslag - Turn og trim den 23. Aug 2016


Nå er oppsettet for turningen høsten 2016 snart klart og påmelding åpnes så fort som mulig. Som de fleste vet skal Ytre Enebakk Skole rives i løpet av høsten og vi er derfor nødt til å flytte turninga til Mjærhallen.


At turninga også skal bruke halltid i Mjærhallen er krevende og vi må derfor inngå en del kompromisser. Mange håndballtreninger er flyttet til Kirkebygda og enkelte lag har fått redusert sine treningstider. For turngruppa sin del betyr dette at all vår aktivitet foregår på tirsdager fra 1400-2030. Dette igjen fører til at flere partier må trene samtidig. På det meste vil det være 3 partier som trener samtidig. Dette er en ny situasjon for oss og vi ber om forståelse for at vi trenger litt tid til å innarbeide gode rutiner. Det er viktig at alle foresatte snakker med barna om det kan bli litt lite orden og noe venting i oppstarten.


Da vi får mange gymnaster i hallen samtidig er det ekstra viktig at alle følger et felles sett regler slik at alle får gode opplevelser og føler mestring. Dette kommer vi nærmere tilbake til på hvert enkelt parti.


Husk at det alltid er på vår hjemmeside du finner oppdatert og riktig informasjon om turngruppa, ikke på Facebook.


Mvh

Christopher Leiknes


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.